Ne demek?

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü pas sistemi ile korku çabucak kaçış planının henüz dizi işlemesini sağlamaktadır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı asliye amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Isıevet dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat gayrı kapı imalatları kabil bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili durum anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya akıllıca kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlıklı çdüzenışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Henüz ali konutlarda yahut maslahatyerlerinde tıknaz tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çışitalarını sağlamak için takkadak aşkın yangın merdiveni bile ıztırari tutulabilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi yangın kapısı ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın veya acil pozisyon vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Cihan üzerinde yangın konusunda; konutlar da dahil olmak üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması zorunlu başüstüneğundan en geniş standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel manzara anında insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine müşkül olur.

Report this wiki page